PRZY ZAKUPACH ZA MINIMUM 500,00 ZŁ BRUTTO PRZESYŁKA GRATIS
PRZY ZAKUPACH ZA MINIMUM 500,00 ZŁ BRUTTO PRZESYŁKA GRATIS
Instrukcja bhp dla pracowników placówek żywienia zbiorowego
Instrukcja bhp dla pracowników zatrudnionych w handlu art. spożywczymi
Instrukcja bhp w punktach małej gastronomii
Instrukcja bhp w piekarniach i ciastkarniach
Instrukcja bhp w zakładach przetwarzających owoce i warzywa
Instrukcja higieny osobistej pracowników
Instrukcja dobrej praktyki produkcyjnej (GMP)
Instrukcja dobrej praktyki higienicznej (GHP)
Instrukcja mycia i dezynfekcji naczyń
Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń i urządzeń
Instrukcja przyjęcia towaru oraz sposobu magazynowania
Instrukcja sanitarna pobierania i przechowywania próbek żywności
Instrukcja sanitarna produkcji i obrotu mięsem mielonym
Instrukcja transportu, przechowywania, mycia i dezynfekcji jaj konsumpcyjnych
Instrukcja składowania i magazynowania towarów w sklepie
Instrukcja sanitarna dla transportu żywności
Instrukcja usuwania śmieci, odpadów, ścieków
Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami (owady, insekty, gryzonie, ptaki)
Instrukcja postępowania pracowników w zakładzie z wdrożonym systemem kontroli wewnętrznej HACCP
Instrukcja sanitarna przy produkcji i sprzedaży bezpośredniej mięsa i wyrobów z mięsa
Instrukcja weterynaryjna pakowania, przechowywania i transportu świeżego mięsa
Instrukcja weterynaryjna dla pomieszczeń, urządzeń oraz osób zatrudnionych w zakładach mięsnych
Instrukcja weterynaryjna przy pozyskiwaniu, przetwórstwie, składowaniu, transporcie mleka oraz przetworów mlecznych
Instrukcja weterynaryjna dotycząca rzeźni i uboju zwierząt
Instrukcja weterynaryjna przy produkcji mięsa drobiowego
Instrukcja weterynaryjna dla rzeźni o małej zdolności produkcyjnej
Instrukcja obsługi maszyny do mielenia mięsa - elektrowilka
Instrukcja bhp przy obsłudze krajalnicy wędlin i sera
Instrukcja bhp przy obsłudze pieców piekarniczych
Instrukcja bhp przy obsłudze trzonu kuchennego gazowego
Instrukcja bhp obsługi maszyn do zmywania naczyń
Instrukcja bhp przy obsłudze czajnika elektrycznego
Instrukcja bhp przy obsłudze ekspresu do kawy
Instrukcja bhp przy obsłudze piekarnika
Instrukcja bhp przy obsłudze frytkownicy
Instrukcja bhp przy obsłudze patelni gazowej
Instrukcja bhp przy obsłudze pakowaczki rolowej
Instrukcja bhp wyparzacza gastronomicznego
Instrukcja elektrycznego podgrzewacza wody
Instrukcja stołu podgrzewczego
Instrukcja kotłów warzelnych
Instrukcja krajalnicy do pieczywa
Instrukcja obsługi patelni elektrycznej
Instrukcja obsługi kuchni mikrofalowej
Instrukcja obsługi szaf chłodniczych
Instrukcja obsługi obieraczki do ziemniaków
Instrukcja mycia rąk